El futbol base de la UE L’Alcúdia, un dels 30 millors de València

La UE L’Alcúdia està d’enhorabona i és que, segons un rànquing que ha dut a terme El Planter, l’escola roig-i-blanca està dins del TOP 30 de les millors de la província situant-se exactament en la posició número 29.

Este rànquing, que ha sigut realitzat per l’organització del torneig, ha tingut en compte la suma dels punts que van aconseguir durant la passada temporada els equips Aleví A i B, benjamí A i B i prebenjamí A, de totes les escoles, ponderant per 1,5 els punts aconseguits pels grups A-1 i B-1.

Adrià Tarrós, coordinador del futbol 8, ha valorat positivament els resultats afirmant que esta és una notícia molt satisfactòria per al club, que ha d’estar orgullós dels seus equips i els seus entrenadors.

«Este rànquing és un al·licient i un incentiu per a continuar treballant.  Des de la nova direcció esportiva, tant Christian, director de l’escola, com jo, responsable del futbol 8, estem esforçant-nos a ple rendiment per a potenciar més encara el futbol base de l’entitat, que a més compta amb una de les instal·lacions més completes de la Comunitat Valenciana«, ha assenyalat Tarrós.

El coordinador de futbol 8 ha indicat que de cara a la pròxima temporada hauran moltes novetats i es va a implantar una filosofia de joc per a tota l’escola que permetrà el treball conjunt de tots i cada un dels equips que formen part de la mateixa. Entre les noves iniciatives que es van a dur a terme, destaca la implantació de la tecnificació, dirigida a tots aquells xiquets que vullguen millorar la tècnica individual entre moltes altres coses.

Finalment, ha volgut explicar els canvis realitzats en l’aspecte tècnic: «Hem adquirit nou material esportiu per a que els equips puguen treballar en les millors condicions, l’objectiu és oferir un servici òptim, incorporant inclús material d’última generació per a potenciar l’evolució dels xiquets» ha assenyalat el responsable del futbol base de la UE L’Alcúdia.

Attachment